Lapsen digipelaamista arvioivan kyselyn kehittäminen

Arvoisa vanhempi!

Haluatko osallistua alakouluikäisten lasten digipelaamista koskevaan tutkimukseen? Tutkimuksen tarkoituksena on kehittää mittari, jonka avulla vanhemmat voivat arvioida lasten digipelaamista ja onko se oman lapsen kohdalla huolestuttavaa vai hallinnassa. Mittari tulee myöhemmin kaikkien vanhempien saataville Pelaa fiksusti -hankkeen nettisivuille. Hankkeen ryhmät on suunnattu erityislapsille, mutta kyselyn kehittämiseksi haemme nyt vastaajia kaikkien alakouluikäisten lasten vanhemmista.

Tarkemmat tiedot kyselyn kehittämisestä ja linkit kyselyihin löydät oheisesta tiedotteesta:

(huom. vastausaikaa on jatkettu 26.11.2023 asti)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös
Skip to content