Etsitään osallistujia syksyn 2024 ryhmiin

Niilo Mäki Instituutin Pelaa fiksusti-hanke tarjoaa ryhmätoimintaa digipelejä harrastavien lasten perheille Keski-Suomessa. Kohderyhmänä ovat alakouluikäiset lapset, joilla on oppimisvaikeuksia tai neuropsykiatrisia vaikeuksia, kuten ADHD- tai autismikirjon piirteitä.

Etsimme nyt täydennystä syksyn 2024 ryhmiin, joihin on jo ilmoittautunut muutama perhe. Kyseessä ovat viimeiset ryhmät tällä rahoituskaudella.
Ryhmätoimintaan ja tutkimukseen voi ilmoittautua täyttämällä sähköisen kyselyn lapsen digipelaamisesta. Linkki kyselyyn sekä tarkemmat tiedot ryhmätoiminnasta löytyvät alla olevasta tiedotteesta. Tervetuloa mukaan!

Vastauksia toivotaan 31.1.2024 mennessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös
Skip to content